четвъртък, 1 август 2019 г.

Трюфели в козметиката


Какво са трюфелите?
Трюфелите са специални видове гъби, които растат в корените на дърветата. Тези ценни гъби са онова, което французите наричат „диаманът на кухнята“.
Използването на трюфели в козметиката е сравнително ново откритие. Изследователите откриха, че трюфелите съживяват естествените способности за борба с възрастта на кожата. Те енергизират клетките, за да се защитят по-добре и засилват тяхното регенериране. Редовното ползване на продукти за грижа за кожата с трюфел придава еластичност и подмладява кожата. Не е чудно защо труфелът е една от ценните съставки, влагани в козметичните продукти на най-добрите луксозни линии за грижа за кожата. Трюфелите съдържат аминокиселини, които са мощно оръжие срещу стареенето на кожата. Правят кожата здрава, гладка и плътна. Трюфелите стимулират птоизводството на ензим, наречен супероксид дисмустаза, който стимулира регенерацията на клетките и унищожава свободните радикали.
Козметичните продукти с трюфел са подходящи за зряла и старееща кожа. Аминокиселини, минерални соли, протеини, съдържащи се в трюфелите, са в основата на интензивната профилактика на стареенето и на борбата с дълбоките бръчки. Чудесно средство за борба с фотостареенето и хиперпигментацията на кожата. Това са продукти подходящи за чувствителна кожа. Подходящи са, както за жени, така и за мъже.
Подобряването на еластичността на кожата е резултат от редовна употреба на продукти, съдържащи трюфели. Това води до намаляване броя и дълбочината на бръчките. А действайки стягащо, се постига опъване на кожата.
Всичко това прави продуктите за грижа за кожата, съдържащи трюфели,  част от anti-age козметиката. Водещи фирми в областта на индустрията за красота, предлагат на пазара кремове, масла, серуми, маски.
Козметичната серия DXN Gempyuri е вашия продукт, ако ваши цели са:
  •  Възстановяване на съпротивителните сили и еластичността на кожата;
  • Борбата с бръчките;
  • Подобряване свежестта и цвета на кожата;
  • Запазване здравето и възвръщане младежкия вид на кожата. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар