Продукти - напитки и храни
Използвайте приложените банери за пазаруване.

Можете да пазарувате с отстъпка след регистрация. 
DXN продуктите са еликсир на здравето и красотата.

Цялата концепция за производство, развитие и разпространение на DXN е присъствието на гъба Ганодерма (Рейши) в продуктите, които фирмата предлага на пазара. Идеята е чрез ежедневна употреба на тези продукти да се подобри здравето, външния вид и самочувствието на хората.
Може ли едно удоволствие в ежедневието ни да се превърне в извор на здраве и дъголетие?


Да започнем деня с кафе. Добро утро!


DXN Черно кафе Лингжи: Уникална формула, съдържаща инстантно кафе от най-високо качество Арабика и екстракт от Ганодерма за подпомагане на добро здраве. Без подсладител. Чудесно начало на деня!
Търговска цена на дребно - 37,20 лв.
Членска цена                      - 29,04 лв.


DXN Крем кафе със сметана - най-високо качество кафе Арабика, екстракт от Ганодерма и билков заместител на сметана. Без подсладител. Деликатен, нежен вкус. Изключително подходящо за всички, които ценят здравословния начин на живот.
Търговска цена на дребно - 36,60 лв.
Членска цена                      - 28,56 лв.


DXN Кафе Лингжи 3 в 1: Прекрасна напитка от Арабика най-високо качество, екстракт от Ганодерма, а богатият вкус се дължи на билковия нискомаслен заместител на сметана и тръстикова захар.
Търговска цена на дребно - 38,76 лв.
Членска цена                      - 30,24 лв.

Този уникален продукт DXN Мака Вита кафе е 6 в 1.
DXN Мака Вита кафе
Съдържа висококачествено инстантно кафе Арабика, билков заместител на сметана, захар, Женшен на прах, легендарната перуанска билка Мака и екстракт от Ганодерма. Много ободряваща и тонизираща напитка. Комбинацията  на кафето с Мака превръща напитката в афродизиак. Комбинацията с Женшен повишава енергията и стимулира активността.
Търговска цена на дребно - 49,32 лв.
Членска цена                      - 38,52 лв.
DXN Мака ЕвКафе
DXN Мака Еу Кафе: Това инстантно кафе от най-качествена Арабика, билков заместител на сметана, тръстикова захар и перуанската планинска билка Мака. Повишава енергията на тялото и успокоява психиката. Чудесна напитка за работещи хора.
Търговска цена на дребно - 45,12 лв.
Членска цена                      - 35,28 лв.


Удоволствие за малки и големи, и още по-големи момичета и момчета:
DXN Топъл шоколад Кокожи
DXN Топъл шоколад Кокожи: Тази неповторима топла шоколадова напитка представлява уникална смес от какао, екстракт от Ганодерма, тръстикова захар, обезмаслено мляко на прах с витамини и минерали. Тази напитка е изключително полезна за хора, които са подложени на ежедневен стрес. Действа успокояващо и балансиращо, особено вечер преди лягане. Чудесна напитка и за деца.
Търговска цена на дребно - 47,04 лв.
Членска цена                      - 37,44 лв.Обичате ли чай?
DXN Рейши Гано чай
DXN Рейши Гано чай: Съвършена смес от екстракт от Ганодерма и висококачествен черен чай Camellia sinensis.Листата на този вид чай са богати на флавоноиди, микроелементи, витамини и минерали. Черният чай е източник на голямо количество натурални антиоксиданти. Съдържа полифенола Theafiavins, който предпазва от действието на свободните радикали. DXN Рейши Гано чай не съдържа консерванти, изкуствени оцветители или аронати.Одвежава, подпомага храносмилането и поддържа здравето. Изключително полезен при диети за бързо и ефективно изхвърляне на токсините от организма.
Търговска цена на дребно - 41,28 лв.
Членска цена                      - 32,28 лв.


DXN Спика чай
Спика чай съдържа Ганодерма лицидум, сърповидно съцветие (Spica Prunellae), мандаринова кора ( Pericarpium Citri Reticulatae), дива мента (Herba Menthae), сладък корен (Radix Glycyrrhizae). Спика чаят е умерен и идеален за всяка възраст и пол при смяна на сезоните и повишена опастност от настинки и грипни заболявания. 
Търговска цена на дребно - 33,48 лв.

Членска цена                      - 26,16 лв.Вкусни и полезни бонбони!


Жи Минт
Възпаление на гърлото? Лошият дъх? DXN ви дава иновативната Zhi Mint Plus. С едно бонбонче в устата си - леден хлад и успокояващото облекчение ще бъде мигновено. Не само ще го спре кашлицата, разтваря храчките и донася успокоение и облекчение в гърлото, усещане за хладен и свеж дъх.
Търговска цена на дребно - 74,04 лв.

Членска цена                      - 57,84 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар