Продукти - хранителни добавки
Използвайте приложените банери за пазаруване.
Можете да пазарувате с отстъпка след регистрация.


Ганодерма (Рейши)  - Ganoderma Lucidum, българско наименование - Богородична ръчица                                 
Ганодерма (Рейши) - най-древното лечебно средство на Земята, е позната в страните от Изтока отпреди 4-5000 години. Китайците я наричат с възторжени и мистични имена:

 • гъба на безсмъртието
 • растение на духовната сила
 • пратеник на Слънцето
 • еликсир на вечното здраве
 • даряваща щастие и хармония
 • император на дълголетието
 • растение на боговете
Не по-малко нежно е името, с което е позната тази гъба у нас - Богородична ръчица (д-р Владимир Въжаров).
Ганодерма се използва само за медицински цели. Тя съдържа терпеноиди - ароматни вещества с противовъзпалително, антивирусно и антираково действие. Определено забавя стареенето и освежава паметта. Ганодерма е силен адаптоген.
В природата гъбата е изключително рядка и расте само в гористи и влажни места - най-често по дънерите на кестен и дъб.

Приложение: нервно изтощение (неврастения), обща умора, причинен от продължително боледуване и безсилие, безсъние, загуба на апетит (анорексия), световъртеж (вертиго), коронарна болест на сърцето, хроничен бронхит при възрастните хора със силна кашлица, морска болест (кинетоза) и слокачествени заболявания (тумори и рак), както и като противоотрова при отравяния с гъби (мицетизъм), забавяне на остаряването (удължаване на живота), понижаване на кръвния холестерол и в резултат - предпазване от атеросклероза, подобряване на кръвообръщението и на състояния, свързани с хроничен хепатит, свързан с отстраняването упадък на имунните функции, сексуална дисфункция при възрастните мъже, неутрализиране на токсичността при химиотерапия, противотуморно и антиканцерогенно действие и предизвикано от лекарства отслабване на имунната система, регулира кръвното налягане, стимулира имунната система и има анти-ХИВ действие.

DXN е разработила специална технология, чрез която се възползва от различните качества на гъбата по време на нейния растеж, създавайки два уникални продукта - GL и RG.

GL (Ganocelium),
събрана след 18-я ден, когато е богата на полизахариди, органичен германий, витамини и минерали. Осигурява добра функционалност на клетките на тялото, подобрява пречистването им и подобрява пропускливостта на клетъчната мембрана. Повишава концентрацията.
GL 30 капс.
Търговска цена на дребно - 31,08 лв.
Членска цена                      - 24,24 лв.
GL 90 капс.
Търговска цена на дребно - 87,60 лв.
Членска цена                      - 68,40 лв.
GL 360 капс.
Търговска цена на дребно - 298,44 лв.
Членска цена                      - 233,16 лв.


RG (Reishi Gano),
събрана след 90-я ден, е богата на полизахариди, аденозин, трипертеноиди и протеини. Всекидневната употреба на този продукт води до пълноценно усвояване на витамините и минералите и допринася за детоксикирането на тялото.
RG 30 капс.
Търговска цена на дребно - 31,08 лв.
Членска цена                      - 24,24 лв.
RG 90 капс.
Търговска цена на дребно - 87,60 лв.
Членска цена                      - 68,40 лв.
RG 360 капс.
Търговска цена на дребно - 298,44 лв.
Членска цена                      - 233,16 лв.

Двата продукта,
комбинирани заедно, действат изключително благоприятно върху човешкия организъм като стимулират имунитета, повишават кислорода, регулират Ph и възстановяват естествения баланс на тялото.
RG на прах
Търговска цена на дребно - 41,28 лв.
Членска цена                      - 32,28 лв.
GL на прах
Търговска цена на дребно - 41,28 лв.
Членска цена                      - 32,28 лв.
Рейши на прах
Търговска цена на дребно - 45.60 лв.
Членска цена                      - 35.64 лв.Кордицепс  (Cordyceps Sinensis)                                                    
Кордицепс - Позната в Кирай повече от 2000 години. Считат я за национално лековито съкровище и свещен тоник. Местните племена от векове забелязали, че яковете разравят снега и пасат нещо, след което добивали огромни сексуални възможности и жизненост.
В древността Кордицепс се срещала само на височина междъ 4300 и 6400 м. в планините на Тибет, Бутан, Непал и Китай. Гъбата се развива в лаври на насекоми - мицелът се размножава, храни и убива съответните лаври, превръщайки се в гъба.
В традиционната китайска медицина се счита, че приетият в тялото Кордицепс отива сиректно в бъбреците и белите дробове, които те наричат "корени на живота" и "ЧИ на цялото тяло", където според китайците се съхранява ЖИНГ - първичната органична материя, изтоюник на цялостното обновяване на тялото. Тя контролира ерекцията, стерилитета, костите и дишането.
Днес Cordyceps Sinensis е хранителна добавка за повишаване на енергията и потентността.Използва се широко, както в клиничната медицина, така и като домашен лек. Употребява се са увеличаване силата и издържливостта на организма, за подобряване белодробните и бъбречните функции, за стимулиране на кръвообръщението. Много доказателства сочат, че Cordyceps Sinensis спомага за поддържане на мъжката потентност и венската виталност. Имуномодулатор, притежаващ противовъзпалително и антибактериално действие.
Употреба: най-силният естествен антибиотик, при хроничен бронхит, сърдечна аритмия, диабет, хепатит Б, цироза на черния дроб, бъбречна недостатъчност, преумора, проблеми с ерекцията, остра левкоза при деца, съпътстваща терапия на раково болни, при слаба имунна система, при високи спортни натоварвания, при страх, депресии, , стрес, безпокойство. Намира приложение и при астма, безсъние, наднормено тегло, всякакви бактериални инфекции, сърдечно-съдови заболявания, нарушения на мастната обмяна, СПИН.
Търговска цена на дребно - 107,16 лв.
Членска цена                      -  83,76 лв.


Лъвска грива (Lion's Mane) - Hericium erinaceus                     
Херициум еринацея се среща в северните части на Европа, источна Азия и Северна Америка. Поради екзотичния си външен вид има много имена: лъвска грива, маймунска глава, бяла брада, таралежова гъба, пом-пом, а у нас е позната и като игловиден корал.
Херициум е кулинарна гъба. Вкусът ѝ наподобява този на раците и на омарите. Промишленото ѝ култивиране датира отскоро - до преди две десетилетия е била рядкост.
Херициум е известен още като "тоник за нервите". Изследванията показват, че херициум допринася за поддържане на общото здраве, намалява риска от рак, язва на стомаха и дванадесетопръстника и увреждания на нервите.
Активни вещества: полизахариди, мастни киселини, хериценони A, B, C, D, E, F, G и H. В гъбата се съдържат всичките 19 есенциални аминокиселини, между които и всичките 8 незаменими за човека. Съдържа доказано големи количества калий, цинк, желязо, германий, селен и фосфор, различни хетерополизахариди и полипептиди.
Приложение: кръвоспиращо, имуностимулиращо, антираково, помага при болест на Алцхаймер. Мощен антиоксидант, регулира глюкозата, триглицеридите и лошия холестерол. Прилага се още за намаляване страничните ефекти при химиотерапия, използва се при киселини в стомаха, рефлукс, гастрит, възпаления, язви, наднормено тегло, безспокойство, страх, депресия. Използва се и при хемороиди, инфекции и отслабена имунна система. Херициум регулира храносмилането и това действа нормализиращо при запек, почиства организма от шлаки, понижава нивото на мазнините и кръвната захар.
Търговска цена на дребно - 66,48 лв.
Членска цена                      - 51,96 лв.

DXN Спирулина                                                                

Това е натурална храна номер едно в света по своите качества. Богата е на протеини, бета-каротин, хлорофил, антиоксиданти, минерали и витамини. Тя е един от най-важните източници на нутриенти за деца и бременни жени. Призната е за СУПЕРХРАНА от Световната здравна организация (СЗО). Мощен естествен имуностимулатор. Предотвратява гастроентеролигични растройства.
Естествените антиоксиданти, съдържащи се в нея, понижават нивото на холестерола в кръвта и предпазват от сърдечни болести. Спирулина облекчава възпалението при артрит, екзема, псориазис. Провитамин А, който се съдържа в нея, предпазва от появата на тумори и спира тяхното развитие.
Спирулина дава богат запас от енергия и е отлична, както за растящия организъм на детето, така и за физическата активност на възрастните.
Добре известен факт е, че астронавтите на НАСА използват храни на базата на спирулина.
Активни вещества: фикоцианин-С, хлорофил-А, протеини, полизахариди, аминокиселини, сулфолипиди, гама-линоленова киселина, бета-каротин, витамини В, С и Е.
Ефекти: направените клинични опити показват, че най-силен ефект Спирулината има:
 • антивирусно
 • антимикробно
 • антиоксидантно
 • противовъзпалително
 • болкоуспокояващо
 • предпазва сърцето, черния дроб и бъбреците
 • имуностимулатор
 • противодейства на образиването и забавя растежа на тумори
 • детоксикира и прави по-умерени страничните ефекти от някои лекарства
 • подтиска струпването на тромбоцити в кръвта и забавя появата на атеросклероза
 • въздейства благоприятно върху нивото на мазнини в кръвта
 • понижава нивото на кръвната захар
 • противоалергично
 • значително подобрява състоянието на недохранени пациенти.
Спирулина 120 табл.
Търговска цена на дребно - 37,44 лв.
Членска цена                      - 29,28 лв.
Спирулина 500 табл.
Търговска цена на дребно - 138,24 лв.
Членска цена                      - 108,00 лв.

Моринжи - екстракт от Нони                              

Morinzhiсок, 100% натурален и екологично чист, от Нони (Morinda Citrifolia), без химически примеси. 
Ежедневният прием поддържа здравето, подобрява имунитета, поддържа млада и сияйна кожата. 
Съпътстващо терапевтично средство при:
 • различни неразполовения и болки
 • вирусни и бактериални инфекции
 • диабет
 • за регулиране на кръвното налягане
 • хепатит
 • и др.

Нони (плод) - при безплодие, болки, алергии, диабет, тумори, мощен имуномодулатор и антиоксидант.
Приложение: Суперхрана. Осигурява необходимите количества витамини, минерали, аминокиселини, антиоксиданти и ензими. Засилва имунната система, увеличава прилива на енергия и работоспособността, подобрява храносмилането.
Нони е със силни антиоксидантни свойства. Повлиява положително сърдечно-съдовата дейност. Нони има тонизиращо и болкоуспокояващо действие, стимулира способността за концентрация. Препоръчва се в подкрепа на диетичния режим при възпаления, алергии, бактериални и вирусни инфекции, както и за повишаване на имунната защита. 
Нони е ефиказна билка срещу болката - за това е наречена "убиец на болката".
Нони има силни антибактериални и антисептични свойства, поради което се използва при изгаряния, наранявания, различни възпаления, ухапвания от насекоми, кожни проблеми, включително и псориазис.  
Нони нормализира инсулина и нивото на захарта. Понижава кръвното налягане, подобрява храносмилането и сексуалния живот.
Сокът от Нони съдържа в голяма концентрация Proxeronin, което регенерира, съживява клетките и увеличава способността им да усвояват хранителните вещества от храната. По този начин оздравява, намалявайки недостига на вещества. Засилва имунната система и подобрява обмяната на веществата.
Може да се употребява от деца и възрастни.
Моринжи 285 мл.
Търговска цена на дребно - 31,20 лв.
Членска цена                      - 24,36 лв.
Моринжи 700 мл.
Търговска цена на дребно - 68,64 лв.
Членска цена                      - 53,64 лв.

Кордипайн 700 мл.                                                                  


Ферментирал сок от ананас, обогатен с гъбата Кордицепс. Кордицепсът е силен имуномодулатор, който способства за изхвърлянето на токсините от организма и за доброто функциониране на дихателната система. Има противовъзпалително и антибактериално действие. Ананасът е богат на желязо, калий, калций, йод, витамини от групата В, витамини А и С. Съдържа ензима бромелаин, който стимулира храносмилането, разгражда протеините в кръвния поток и в тъканите. Този ензим подпомага възстановителните процеси при контузии и благоприятства лечението на разширени вени. Ананасът допринася за редуциране на теглото. Продуктът Кордипайн не съдържа консерванти или химикали и е мъдър избор за всеки. Консумиран преди ядене - увеличава апетита, а след хранене подобрява храносмилането.
Търговска цена на дребно - 201,36 лв.
Членска цена                      - 157,32 лв.

DXN Потенжи                                                                        

DXN Потенжи е хранителна добавка, съставена от 9 старателно подбрани билки - мощен подобрител и тоник за съживяване на мъжката страст и жизненост. Повишава либидото и повишава неговата устойчивост, както при мъжете, така и при жените. Отделните съставки работят в синергия като:

 • подобряват кръвообръщението;
 • увеличават енергията;
 • повишават издтржливостта;
 • преодоляват умствената умора и изтощение;
 • укрепват физическите показатели;
 • подобряват сексуалнотопредставяне;
 • 100 % натурални;
 • без странични ефекти;
 • ествствена виагра.
Състав: Eurycoma longifolia, Apium graveolens, Thea sinensis, Piper nigrum, Imperata cylindrica, Cordyceps sinensis, Butea superba, Sappan lignum, Ganoderma lucidum

Търговска цена на дребно - 51,60 лв.
Членска цена                      - 40,32 лв.


DXN МикоВеджи                                                                  
DXN МикоВеджи е хранителна добавка от внимателно подбрани фибри, приготвени от най-добрите естествени съставки, включително зеленчуци, различни гъби, спирулина, зелен чай, черничеви листа, листа на гинко, нони листа, плодове, билки и селекция от подправки. Тя е с ниско съдържание на мазнини, без захар, не съдържа холестерол, високо съдържание на разтворими и неразтворими фибри, витамин С, калций и желязо. 
Търговска цена на дребно - 186,60 лв.

Членска цена                      - 145,80 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар