Полезни съветиДОБРОТО ЗДРАВЕ ЗАПОЧВА С
ДОБРОТО ХРАНОСМИЛАНЕ!


НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!
Предлагаме и отстъпки над 20% за регистрирани клиенти. Регистрацията е безплатна и може да я направите ТУК или като кликнете върху банерите с надпис "АБОНИРАЙ СЕ!"
За повече информация се свържете с нас чрез формуляра за обратна връзка.

1. Пакет за деца "Здрави и силни"
С грижа за здравето на нашите деца, ви предлагаме продукти, които освен много вкусни, са и много полезни. Богати на важни за организма вещества - витамини и минерали. Укрепват здравето и повишават имунитета. 
Удоволствие и здраве всеки ден с чаша вкусна напитка!

2. Пакет за жени "Красива и щастлива"
Този комплект от продукти е подбран за дамите, които държат на здравето, добрия външен вид, самочувствие и настроение.
3. Пакет за мъже "Мъжественост и енергия"
Здрави, силни, енергични - това ще постигнете с предложените продукти. Добър тонус. Повишава либидото. Жизненост и емоционална удовлетвореност са резултати от предложените за вас продукти.4. Имунната система
Дихателната система
Колко важно е дишането? Ние се храним, говорим, ходим, мислим и работим всеки ден. Всички тези дейности и движения, било то прости или сложни, стават само с така наречените "изгаряне на енергия", като използваме храната като източник на енергия, в взаимодействие с кислорода, който дишаме. Вдишваме кислород, а издишваме въглероден диоксид, отровен продукт, произведен от метаболизма на тялото ни. Обменът на газове, което е от жизненоважно значение за клетките, не може да се случи без правилното функциониране на дихателната система. Дихателната система се състои от устата, носа, гърлото, трахеята, белите дробове и диафрагмата. Важно е да се поддържа здрава дихателна система, така че дишането да е правилно и ефективно. Дишането доставя на клетките кислород за възстановяване, изграждане, растеж и възпроизвеждне. 
Нарушения на дихателната система: Дихателната система е много важна част за поддържане на здравето. Това е мястото, където се случва обменът на кислород и въглероден диоксид. Белите дробове трябва да функционират добре, за да поддържаме добро здраве. Някои общи заболявания на дихателната система включва:
1. Астма: За пациенти с астма, дихателната им система, дихателните пътища са свръхчувствителни и когато се задействат, дихателните пътища свиват. Свиването на дихателните пътища спира притока на въздух и причинява проблеми с дишането. Астматични пристъпи могат да бъдат предизвикани от тригери, като дим от тютюн, пушек от фабрики, почистващи разтвори, инфекции, полени, прах, някои храни като миди, мляко и фъстъци, студен въздух и т.н. Астматичните пристъпи са със силно индивидуален характер.
2. Остър бронхит: причинява се от възпаление на бронхите. Възпалението обикновено се дължи на бактериална или вирусна инфекция. Когато респираторна инфекция отслабва устойчивоста на индивида, симптомите на бронхит се появат като кашлица, задух, болка в гърдите, повишена слуз и умора. Остриът бронхит трае от четири до шест седмици.
3. Синузит: Синуси са кухи въздушни пространства в костите зад бузите, веждите и челюстта. Те отделят слуз, течност, която почиства бактерии и други частици от въздуха, който дишате и чрез малки косъмчета слузта се почиства през носа. Синузит означава, че лигавицата на синусите е инфектирани или възпалена. Претоварване на синусните кухини води до болка и възпаление. Остър синузит често започва като настинка, която след това се превръща в бактериална инфекция. Алергии, замърсители, назални проблеми и някои болести може да предизвика синузит.
4. Пневмония: Пневмония е инфекция на белите дробове, обикновено се причинява от вирусни или бактериални инфекции. Най-честите причини са бактерии, вируси и гъбички. Може да се разболеете от пневмония от случайно вдишване на течност или химикал. Най-често срещаният тип на пневмония е пневмококова пневмония, бактериална инфекция, която е до една четвърт от всички случаи на пневмония. Възрастните хора и децата под 2-годишна възраст са особено уязвими от пневмония. 

Съвети за дихателната система: • Да не се пуши в помещения - у дома и работното място. Избягвайте "пасивно" пушене.
 • Пийте вода поне 8 чаши дневно - за предпочитане хладка вода, за почистване и изтъняване на слузта в канала на дихателните пътища. 
 • Почистете дома си редовно, за да се отстранят възможни алергени като прах, акари, полени и т.н. Поддържайте чисти възглавници, одеяла и завивки.
 • Редовните физически упражнения - фитнес, бягане, бързо ходене, плуване, колоездене, скачане на въже, йога и други аеробни упражнения и физически дейности, могат да направят сърцето и белите дробове по-силни и по-здрави.
 • Дишайте! Да, дишане, или по-точно, дълбоко дишане, като извиете диафрагмата, а не като огънете вашия гръдния кош. То помага за запълване на белите дробове с чист въздух, и елиминира въздух, който е пълен с токсини и примеси от тялото.

  Нашите препоръки

  Освен практикуване на съветите по-горе, включете някои здравословни добавки в ежедневната си диета. Комбинация от изброените по-долу хранителни добавки, упражнява синергичен ефект при поддържане на силна дихателната система:

3. Как да си направим DXN маска?


Маската е подходяща и за жени и за мъже

 • Вземете 1 лъжица Реиши на  Прах или праха от 1 капсула GL и 1 капсила RG;
 • 2  таблетки Спирулина се счукват на прах;
 • 1 ч.л. черно кафе. (за мазна кожа);
 • 1 ч.л. Кокожи(за суха и комбинирана кожа);
 • 2 ч.л. Mоринжи сок.
§Смесете всички съставки и го нанесете на лицето и шията с пръстите  си.
§Оставете маската за 30 минути и я оставете да изсъхне след това измийте с нормална вода.
Кожата става еластична, сияйна и здрава. 


2. Маска за коса    
 • 1 яйце;
 • 2 супени лъжици извара (кисело мляко);
 • 1-2 чаени лъжици гъба на прах - RG и/или GL;
 • 2-4 таблетки спирулина стрити на прах;
 • 1 пакетче черно кафе.                                                


Предотвратява косопад и подобрява растежа на косата.
Предотвратява косопад и подобрява растежа на косата                                                 
 Смесваме всичко заедно. Нанасяме маската и оставяме да престои 15-20 мин. След измиване нанесете Ганожи шампоан. Измийте след 10-15 мин. 1. Започнете деня си с DXN Черно кафе!


След като се насладите на освежаващата напитка, опитайте нещо необичайно: оставете малко кафе на дъното на чашата. Използвайте го за освежаване на кожата на лицето, врата и деколтето, като ги намажете с кафето. Оставете да изсъхне. След това използвайте обичайната дневна козметика. Чудесни резултати ще имате, ако се научите да ползвате и козметика от DXN. Скоро ще установите подобряване тургора на кожата и възстановяване на тонуса ѝ.


Опитахте ли? 

Няма коментари:

Публикуване на коментар